Skip to main content

Onlangs heeft We-Collect voor Stichting Mr. Darcy mobiele telefoons mogen afhalen. Deze Stichting bestaat sinds 2015 en heeft als doel het voorkomen van dierenleed in zowel binnen- als buitenland.

Om inkomsten te genereren is Jeannette Cadee begonnen met het verzamelen van mobiele telefoons. De restwaarde van deze mobiele telefoons komt ten goede aan de werkzaamheden van de Stichting die onder meer spullen inzamelt om asielen & opvangcentra mee te helpen. Soms wordt er een adoptie gedaan, maar het hoofddoel is het steriliseren/castreren van straatkatten en -honden. Er is onder meer een klein project in Macedoni├ź die de Stichting al een paar jaar steunt.

In 2022 hoopt Stichting Mr. Darcy mede door de inzameling van mobiele telefoons nog meer dieren te kunnen helpen.