31 (0)566 62 00 02 info@we-collect.nl

Nieuw leven voor oude elektronica

Stichting AAP zamelt mobiele telefoons en cartridges in. Met de opbrengst van de inzameling geven zij apen en andere exotische zoogdieren weer een toekomst.

 

AAP inzamelBox aanvragen

Wilt u een AAP inzamelbox aanvragen voor uw bedrijf, stichting of vereniging en zo deze dieren een tweede kans gunnen?

I

Afhaalopdracht Doorgeven

 

Zit uw AAP inzamelbox vol en wilt u ons inseinen om uw box op te halen en om te ruilen?

 

 

Inzamelpunten weergeven

Zoek het dichtstbijzijnde punt om uw oude mobiele telefoons, inktcartridges en tablets/iPads in te leveren. 

 

AAP

Jaarlijks krijgen vele mishandelde en verwaarloosde uitheemse dieren een nieuw leven bij AAP. De dieren die bij hen binnenkomen zijn er vaak slecht aan toe. Ze hebben gezondheidsproblemen of zijn getraumatiseerd door slechte behandeling of behuizing. Deze dieren hebben deskundige en liefdevolle verzorging nodig; eten, schoon verblijf, medische zorg en vooral veel aandacht.

We-collect verzorgt als logistiek partner van AAP alle werkzaamheden rondom het inzamelprogramma van AAP. Met de opbrengst van de producten kan AAP de dieren die ze opvangen de tweede kans geven die zij zo verdienen. Wij kunnen ook uw mobiele telefoons, ICT-apparatuur en toners/cartridges recyclen waarvan de opbrengst ook ten goed aan AAP komt. Wilt u meer informatie hierover? Belt u ons op nummer +31 (0)566 62 00 02 of stuur een mail naar info@we-collect.nl    

Lees hier meer over het werk van AAP 

 

Welke Cartridges zijn niet interessant voor goede doelen?
De vergoeding van cartridges is sterk afhankelijk van het type cartridge en vraag en aanbod. Er zijn ook producten welke eigenlijk niet interessant zijn om in te zamelen, simpelweg omdat hier (bijna) geen vergoeding voor is. Het inleveren van deze producten zorgt juist voor extra kosten door onder meer het sorteerwerk en afval. Het gaat dan vooral om de volgende artikelen:

Compatibel tonors (huismerk/eigen merk)

Lege Toner Flessen

Waste Toner

Donorrollen

Typemachine Linten

Ook We-Collect steunt de actie voor Oekraïne. De restwaarde van ingeleverde devices wordt overgemaakt aan Giro 555. Heeft u op dit moment hardware welke u voor deze actie beschikbaar kunt stellen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak!