Skip to main content

Vorige week hebben we onze oude laptops ingeleverd bij We-Collect t.b.v. stichting AAP!

De laptops worden gerecycled door We-Collect en AAP ontvangt hiervoor een financiële vergoeding. Zo dragen we bij aan dierenwelzijn en sparen we ook het milieu met onze oude computers. Een win-win situatie. Wil je ook helpen om de cirkel rond te maken en je overtollige of afgeschreven devices inleveren? Een laptop, oude mobieltjes of inktcartridges voor de printer? Gooi ze niet weg, maar lever ze in bij één van de vele inzamelpunten en help zo de dieren bij AAP!

Vraag een inzamelenvelop aan via www.aap.nl/help-mee/lever-je-oude-mobieltje-in en lever in deze envelop je recycleproducten in. Het AAP-inzamelpunt bij jou in de buurt vind je eenvoudig via www.aap.nl/inzamelpunt Heb je nog vragen dan kun je ook bellen met We-Collect, zij zijn de logistiek partner van AAP en kunnen je alles vertellen over het inzamelprogramma. Het telefoonnummer is 0566-620002.