31 (0)566 62 00 02 info@we-collect.nl

6-7-21 Cardia

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in de regio Haaglanden. Kleinschalig georganiseerd verlenen zij zorg en ondersteuning vanuit de visie dat ieder mens uniek is en gewaardeerd wordt. Al ruim vijf jaar levert Cardia haar oude ICT middelen in bij We-Collect om zo een steentje bij te dragen aan duurzaam hergebruik van materialen.

In 2020 kon Cardia zélf gebruik maken van de producten van We-Collect. Vanwege de coronacrisis was er dringend behoefte aan telefoons en tablets waarmee zorgmedewerkers en cliënten konden gaan beeldbellen. Wat was het fijn dat we snel 40 devices in bruikleen kregen van We-Collect! Deze konden aangesloten worden op de bedrijfsaccounts van Cardia waardoor de zorgverlening en de interne werkprocessen op een digitale manier voortgezet konden worden. Cliënten konden met behulp van de telefoons en tablets, ondanks de coronamaatregelen, op een veilige manier tóch nog contact onderhouden met hun naasten, wat uiteraard ook erg fijn en erg belangrijk is gebleken. Zo heeft We-Collect bijgedragen aan de continuïteit van de zorgverlening door Cardia en aan het in stand houden van het contact tussen cliënten en familie en bekenden in een tijd waarin dat niet vanzelfsprekend leek te zijn. En dat geheel belangeloos. Mooi dat de samenwerking tussen Cardia en We-Collect op deze manier versterkt kon worden. Veel dank daarvoor namens medewerkers en cliënten van Cardia!

 

 

 
 

1-6-21 Thebe

Tijdens de corona crisis waarbij medewerkers niet naar kantoor konden komen stond Thebe voor de uitdaging om zo’n 1500 nieuwe iPads af te leveren, te installeren en de oude iPads van de medewerkers in te nemen. In We-Collect vond Thebe een partner die volgens de geldende regels en maatregelen kon zorgen voor de inname en de verwerking al deze 1500 oude iPads. Ook in tijden van crisis komen we door elkaar te helpen, vooral samen tot mooie oplossingen.

 

 

 
 

19-4-21 Stichting Vivare

Donatie Vivare gaat naar verjaardagsboxen voor kinderen!
Sponsoren wij tegenwoordig verjaardagsboxen?! In dit geval wel, want dit is een heel speciale…
Begin dit jaar konden onze medewerkers uit een aantal opties een goed doel kiezen waar de opbrengst van de oude telefoons naar toe zou gaan. Dat is toen Jarige Job geworden. De ingeleverde telefoons zijn door We-Collect opnieuw ingezet. Hiermee hebben we een mooi bedrag verdiend en dit is overgemaakt naar de Stichting Jarige Job. Zij kopen van dat geld verjaardagsboxen die ingezet worden voor kinderen die normaal gesproken hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. De reactie van Jarige Job naar aanleiding van de donatie: super mooie actie en onwijs bedankt!

 
 

6-4-21 Max Property Group

Max Property Group is opgericht door een groep vastgoedprofessionals die een visie delen om de vastgoedsector transparant en voor iedereen toegankelijk te maken. Met het Max Crowdfund-platform is het mogelijk om investeren in vastgoed voor iedereen toegankelijk te maken, aangezien het mogelijk is om te investeren vanaf €100. Max Property Group is kortgeleden begonnen met een inzamelingsactie voor Stichting AAP. We zijn momenteel met al onze medewerkers druk bezig met het inzamelen van oude apparatuur die We-Collect ten behoeve van Stichting AAP zal kan recyclen. Max Property Group hecht veel waarde aan het steunen van goede doelen, daarom hebben we in samenwerking met Stichting AAP & We-Collect deze actie opgezet zodat wij de dieren kunnen helpen. Door het inzamelen van oude apparatuur kunnen wij een steentje bijdragen aan het goede doel en helpen we tevens bij het terugdringen van onnodige belasting van het milieu. Een win-winsituatie!

 
 

02-03-21: Buzinezzclub

Vorige week hebben we onze oude laptops ingeleverd bij We-Collect t.b.v. stichting AAP! De laptops worden gerecycled door We-Collect en AAP ontvangt hiervoor een financiële vergoeding. Zo dragen we bij aan dierenwelzijn en sparen we ook het milieu met onze oude computers. Een win-win situatie. Wil je ook helpen om de cirkel rond te maken en je overtollige of afgeschreven devices inleveren? Een laptop, oude mobieltjes of inktcartridges voor de printer? Gooi ze niet weg, maar lever ze in bij één van de vele inzamelpunten en help zo de dieren bij AAP!

Vraag een inzamelenvelop aan via www.aap.nl/help-mee/lever-je-oude-mobieltje-in en lever in deze envelop je recycleproducten in. Het AAP-inzamelpunt bij jou in de buurt vind je eenvoudig via www.aap.nl/inzamelpunt Heb je nog vragen dan kun je ook bellen met We-Collect, zij zijn de logistiek partner van AAP en kunnen je alles vertellen over het inzamelprogramma. Het telefoonnummer is 0566-620002.