31 (0)566 62 00 02 info@we-collect.nl

Nieuw leven voor oude elektronica

Overige goede doelen

 

Steun een goed doel met uw oude mobiele telefoons en/of afgeschreven ICT-apparatuur!

We-Collect werkt samen met tal van goede doelen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de goede doelen waaraan wij, namens onze donateurs, de afgelopen periode het vaakst een donatie mochten overmaken. Het is ook mogelijk om de opbrengst van uw oude mobiele telefoons en/of afgeschreven ICT-apparatuur te doneren aan een goed doel welke niet in deze lijst staat. Neem hiervoor contact met ons op, wij zorgen ervoor dat de donatie wordt overgemaakt aan het door u gekozen goede doel, (lokale) actie, club of project!

Voor de inzameling van mobiele telefoons hebben wij diverse inzamelboxen beschikbaar. Het is zelfs mogelijk een inzamelbox te laten ontwerpen voor het door u gekozen (lokale) goede doel. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op. Door één of meerdere van deze inzamelboxen in uw organisatie te plaatsen, geeft u uw collega’s en bezoekers maar mogelijk ook uw familie, vrienden en/of bekenden de mogelijkheid hun oude mobieltjes in te leveren t.b.v. het goede doel. Het inzamelen van oude mobieltjes t.b.v. een (lokaal) goed doel past uitstekend bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

IT4Kids

Verzamel als sportvereniging naast IT-apparatuur zoveel mogelijk oude mobiele telefoons! Laat leden en je netwerk mobiele telefoons doneren en de restwaarde van de inzamelactie is voor jouw sportclub. Als sportvereniging is het heel gemakkelijk om mee te doen. Het enige wat je hoeft te doen, is het inzamelen van zoveel mogelijk oude mobieltjes. Via www.steunjouwsportclub.nl kun je een inzamelbox aanvragen. We-Collect is de organisatie die ook voor deze actie de mobiele telefoons inzamelt en recyclet. De vergoeding voor de telefoons ontvangt stichting IT4Kids. Vervolgens maakt IT4Kids dit bedrag over naar de desbetreffende sportvereniging. Gaat jouw sportclub een inzamelingsactie starten? Vraag de inzamelbox dan nu aan!

Make-A-Wish

Stichting Make-A-Wish Nederland helpt kinderen met een levensbedreigende ziekte om hun grootste wens te vervullen. Een kind kan dan weer even helemaal kind zijn! Steun ons door oude mobiele telefoons en/of ICT-apparatuur te doneren aan We-Collect.

Prinses Beatrix Spierfonds

Krachtig tegen spierziekten. Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft één groot doel: alle spierziekten de wereld uit. Het belangrijkste middel in deze strijd is wetenschappelijk onderzoek. Het Prinses Beatrix Spierfonds financiert en stimuleert onderzoek naar genezing en kwaliteit van leven voor spierziektepatiënten nu. Samen met internationale experts maken ze zorgvuldige afwegingen over welke onderzoeken ze financieren. Zo weet iedereen die meehelpt zeker dat zijn of haar geld en inspanning van echte waarde zijn. Onschatbare waarde.

KWF Kankerbestrijding

65-jaar KWF Kankerbestrijding, met elkaar proberen we stappen te ondernemen om deze vreselijke ziekte uit te bannen. Met uw donaties zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat er in de toekomst geen mensen meer overlijden aan kanker.

Stichting KIKA

Stichting KIKA heeft als doel om de genezingskans bij jonge kinderen in 2025 naar 95% te laten stijgen. Daarnaast is het belangrijk dat jonge kinderen zo weinig mogelijk last hebben bij de behandeling van deze ziekte.

Serious Request

We-Collect steunde de afgelopen jaren 3FM Serious Request. Bij diverse acties in het land werden mobiele telefoons ingezameld voor een donatie.

Giro 555

Bij grote humanitaire rampen wordt Giro555 ingezet om geld in te zamelen. Door middel van grote campagnes wordt aandacht gevraagd voor schrijnende situaties in probleemgebieden.

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Stichting Jarige job

Wij zetten ons in voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren. Wist u dat er in Nederland meer dan 60.000 kinderen zijn die dit niet kunnen? Stichting Jarige Job geeft deze kinderen een verjaardag die ze verdienen. Steunt u ons ook?

Voedselbank

De Voedselbanken in Nederland zorgen ervoor dat de meer dan 1 miljoen mensen die onder de armoedegrens moeten leven worden ondersteund in hun dagelijkse voeding. De voedselbanken in Nederland zijn afhankelijk van directe en indirecte donaties. Helpt u mee?

Energy4All

Stichting Energy4All heeft als doel het financieel ondersteunen van het onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekte en het generen van meer naamsbekendheid voor deze ernstige progressieve stofwisselingsziekte. U vindt onder andere in het Radboudumc te Nijmegen een inzamelbox waarin oude mobiele telefoons gedoneerd kunnen worden voor extra donatiebedragen t.b.v. onderzoek naar een medicijn.

Ombir Foundation

De toekomst van Ombir en andere weeskinderen is in gevaar. Als we nu niet in actie komen, hebben de kinderen straks niets meer te eten, kunnen niet naar school en zullen op straat moeten slapen. Mick Bröcker heeft het zijn levensmissie gemaakt om voor deze weeskinderen te zorgen en hen een kans op een betere toekomst te geven. Helpt u mee?

Oxfam Novib

Oxfam Novib is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor ontwikkeling in werelddelen waar armoede heerst. Er wordt gewerkt aan oplossingen voor schoon drinkwater, het ondersteunen bij het opzetten van voedselketens en gelijke rechten voor iedereen.