Skip to main content

Bij ICT HealthCare Technology Solutions is onlangs een grote verandering doorgevoerd door alle Remote CTG-klanten over te zetten op het nieuwe PregnaOne-systeem voor CTG-monitoring op afstand. Door deze overstap bleef ICT HCTS zitten met overtollige hardware van de vorige leverancier en men wilde er zeker van zijn dat deze een zinvolle bestemming zou krijgen.

Men kwam in contact met We-Collect die zich net als ICT HCTS inzet voor een betere wereld. Er werd een stap gezet in de richting van duurzaamheid en sociale impact door honderden mobiele telefoons, tablets en andere items te doneren.

We-Collect is net als ICT HealthCare Technology Solutions op een missie om een positieve verandering teweeg te brengen. We-Collect verwerkt oude mobiele telefoons en ICT-apparatuur, samen met inktcartridges, op een milieuvriendelijke en duurzame manier. Bovendien steunt de restwaarde van deze hardware verschillende goede doelen, waardoor de positieve impact die samen gemaakt kan worden vermenigvuldigd wordt.

ICT HCTS is enthousiast over deze samenwerking en nodigt je uit om samen een verschil te maken. Laten we blijven bouwen aan een duurzame toekomst. Elke kleine actie telt en samen kunnen we grootse dingen bereiken.